فعال سازی سامانه هم آوا توسط تلفن همراه

(2)
(4)
فعال سازی سامانه هم آوا توسط تلفن همراه
دانشجویان می توانند جهت استفاده از سامانه هم آوا  از مرورگرهای تلفن همراه استفاده نمایند.
دانشجویان برای ورود به سامانه مراحل زیر را باید انجام دهند :
1. ورود کد کاربری  👈 ( کد ملی وارد شود )
 تذکر1:دانشجویانی که در گذشته دانشجوی علمی کاربردی بوده اند حرف B را به ابتدای کد ملی خود اضافه نمایند.                                                                            تذکر2:دانشجویانی که در گذشته کارمند مراکز علمی کاربردی بوده اند حرف U را به ابتدای کد ملی خود اضافه نمایند.                                                                          2.ورود کلمه عبور 👈 ( شماره شناسنامه ) ( برای آن دسته از دانشجویانی که شماره شناسنامه ندارند همان کد ملی را وارد می کنند )
3.استفاده کلید ورو
طراحی شده توسط شرکت طراحی سایت و سایت ساز آنلاین یوتاب - فروشگاه ساز اینترنتیطراحی شده توسط شرکت طراحی سایت و سایت ساز آنلاین یوتاب - فروشگاه ساز اینترنتی