معرفی مرکز نوآوران عصر دانش

۱۳۹۵/۱۱/۱۶ شنبه
(0)
معرفی مرکز نوآوران عصر دانش
موسسه آموزش عالی آزاد نوآوران عصر دانش فعالیت آموزشی خود را در سال 1375 به عنوان موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی مصباح دانش در شهرستان کرج با دو رشته مهندسی عمران و حسابداری آغاز نمود . سپس در سال 1377 به موسسه آموزش عالی آزاد تبدیل شد و محل فعالیت آن به شهر تهران انتقال یافت . در سال 1380 با تغییر نام موسسه به موسسه آموزش عالی نوآوران علم و صنعت به فعالیت خود ادامه داد و به مرور زمان از لحاظ کمی و کیفی گسترش یافت . در سال 1380 پس از ثبت رسمی نام "نوآوران عصر دانش" با اخذ مجوز رسمی از وزارت علوم،تحقیقات و فناوری فعالیتهای خود را در راستای اهداف آموزشی دنبال نمود .
این موسسه زیر نظر دانشگاه جامع علمی-کاربردی دوره‌های متعدد پودمانی را  در رشته های معماری،گرافیک،نرم‌افزار،سخت‌افزار،تعمیرات سخت‌افزار،مدیریت کسب و کار،برنامه سازی کامپیوتر،اینترنت و شبکه‌های گسترده،فناوری اطلاعات و ارتباطات و فناوری اطلاعات در سطح کاردانی و رشته گرافیک در سه گرایش تصویرسازی، گرافیک و تزئینی-محیطی و رشته مهندسی فناوری اطلاعات در دو گرایش فناوری اطلاعات و شبکه های کامپیوتری، رشته معماری-طراحی داخلی و معماری-طراحی بیرونی  در سطح کارشناسی اجرا کرده است.
در سال 1380،موسسه موفق به اخذ مجوز برگزاری دوره‌های آموزش عالی آزاد عمران سطح 1،آموزش عالی آزاد نقشه‌کشی صنعتی،آموزش عالی آزاد اپراتوری کامپیوتر و آموزش عالی آزاد مکانیک سطح 1 شد . در سال 1381 مجوز برگزاری دوره‌های فراگیر کارشناسی رشته‌های حسابداری (در قالب دوره‌های آموزش عالی آزاد) اخذ نمود و در سال 1392 موفق به اخذ مجوز برگزاری دوره‌های آمادگی پیام نور از دانشگاه جامع علمی-کاربردی گردید . موسسه نوآوران عصر دانش در طول سالها فعالیت مستمر با بیش از 1000 دانش‌آموخته در رشته‌های ذکرشده به تربیت نیروهای متخصص و پژوهشگر مورد نیاز جامعه پرداخته‌ است .
این موسسه همچنین به موازات برگزاری کلاسهای پودمانی علمی کاربردی به برگزاری کلاسهای آمادگی پیام نور،کلاسهای آمادگی آزمون‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد و برگزاری آزمونهای کاردانی به کارشناسی و کارشناسی به کارشناسی ارشد اقدام نموده‌است .

اهداف موسسه
  • مشارکت در ارتقای سطح دانش
  • کمک به تربیت نیروی انسانی کارآمد و ماهرمورد نیاز بخشهای مختلف جامعه
  • فراهم آوردن زمینه مناسب برای دسترسی مردم به آموزش‌های علمی-کاربردی